Col·loquem tot tipus de materials

  • 0
Les nostres especialitats son les Reformes, Pintures, Pavimentacions sintetiques, paviments naturals, paviments industrials i paviments tecnics. Tambè som liders amb impermeabilitzacionsi humitats a Andorra. Reformes Integrals a Andorra Reforma integral i decorativa de Salo de perruqueria, enderroc de sostre, instal·lacio elèctrica i mobiliari instal·lacio elèctrica nova amb llums de led de qualitat, fals sostre de placoplatre modificacions de lampisteria i calefacció, instal·lacio de paviment ceràmic antilliscant, pintura plàstica en sostre i parets, pintures murals fetes amb spray. Reformes integrals: L'assessorem i ens preocupem d'instal.lar-li qualsevol treball que composi la reforma a realitzar. Paleteria Mobiliari Metal.listeria Cristalleria Informàtica Seguretat Accessos Portes automàtiques Qualsevol altre complement necessari per a l' execució de l' obra...fins i tot la neteja final.

Col·loquem tot tipus de materials

col·loquem tot tipus de materials, ja siguin vinils decoratius, papers pintats, motllures o foto murals. O fem qualsevol dibuix a la seva botiga, perruqueria, restaurant amb sprays completament a mà. D'una forma 100 x 100 manual, el que en diríem una obra d'art a la pared del seu negoci.

A NOVA GENERACIÓ col·loquem tot tipus de materials, ja siguin vinils decoratius, papers pintats, motllures o foto murals. O fem qualsevol dibuix a la seva botiga, perruqueria, restaurant amb sprays completament a mà. D’una forma 100 x 100 manual, el que en diríem una obra d’art a la pared del seu negoci.


Leave a Reply

CERCAR

+ INFORMACIÓ