Impermeabilitzar sense obres

  • 0
Impermeabilització amb tela asfàltica transitable sobre terrassa de formigo

Impermeabilitzar sense obres

Impermeabilització amb tela asfàltica transitable sobre terrassa de formigo Impermeabilització amb tela asfàltica transitable sobre terrassa de formigo

Impermeabilitzar patis sense obres. Un problema molt comú en les comunitats de propietaris, són les humitats per filtració en els patis, que es produeixen en deteriorar-se la impermeabilització. Aquestes filtracions d’aigua, provoquen danys en els locals, habitatges o garatges situats sota, provocant greus molèsties als seus propietaris.

Sistema impermeabilitzant líquid transitable i sense obres. Amb el nostre sistema impermeabilitzant elàstic, eliminarem els problemes d’humitat del pati en uns pocs dies. Aquest sistema és continu, sense juntes ni soldadures, completament enganxat a terra i elàstic, el que ens permet garantir al 100% la seva estanquitat fins i tot submergit, és a dir si s’omple d’aigua la terrassa, pati, sostre, etc.

Procés d’aplicació: Per aconseguir una correcta impermeabilització, portem a terme un procés específic que garanteix l’eficàcia del sistema:

Preparació del suport: El més important és preparar bé el suport, eliminant la brutícia existent i reparant les zones deteriorades del paviment. Habitualment fem servir mitjans manuals, aigua a pressió, etc. per evitar que s’aixequi molta pols. Sense una bona preparació del suport, qualsevol sistema que s’apliqui s’acabarà aixecant.

Aplicació del sistema El nostre sistema s’aplica en múltiples capes, fins a aconseguir el gruix necessari que garanteixi la seva estanquitat. Mentre es realitza l’obra, s’habiliten zones per al pas dels propietaris i així causar els menors trastorns possibles.

Acabat final: L’acabat del nostre sistema impermeabilitzant per patis, és antilliscant, permet triar entre múltiples colors i conserva els relleus de les rajoles existents.


Leave a Reply

CERCAR

+ INFORMACIÓ