Noticies sobre el Paper Pintat – Informació de FORUM.ad

  • 0

Noticies sobre el Paper Pintat – Informació de FORUM.ad

El paper pintat és un dels protagonistes de la decoració i defineix l’ambient que es vol crear. A més, pot combinar-se amb els tons de les teles, tapisseries, mobiliari i complements. El paper pintat té molts avantatges i es poden trobar moltes varietats d’estampats, acabats i textures. És un material que s’embruta i deteriora menys que la pintura, és més fàcil de rentar i serveix per cobrir les imperfeccions de les parets. Hi ha diferents tipus de paper pintat:
• El tradicional: d’una sola capa, fàcil de col·locar i de substituir, però difícil de rentar.
• El vinílic: amb una capa de PVC sobre una altra de cotó o paper, és rentable, resistent i durador, però complicat d’instal·lar.
• De tela: conté seda, cotó, lli o polièster.
• Amb textura: elaborats amb fibres naturals o altres components. Alguns imiten materials i acabats. Els estampats de ratlles amplien visualment les habitacions. Les franges amples donen fondària i les estretes, alçada. Els sòcols de paper clar a mitjana alçada també donen més amplitud visual. En molts casos, és possible trobar teles a joc. Queden molt bé en dormitoris, sobretot infantils, banys, passadissos i zones de pas.

Llar: El paper pintat


Leave a Reply

CERCAR

+ INFORMACIÓ