PINTURES

NOVA GENERACIÓ som una empresa dedicada a la pintura Professional industrial i la pintura decorativa. Oferim solucions a qualsevol projecte de pintura que pugui tenir, tant en l'àmbit de pintura industrial com en l'àmbit de pintura particular o per a botigues i tot tipus de negocis, bars, pubs, hotels, restaurants, perruqueries, etc. Els nostres professionals tenen una àmplia experiència en la realització de tot tipus de treballs de pintura amb la màxima professionalitat i acabats. Després de més de 20 anys en l'ofici, els podem assessorar sobre la millor solució per al seu projecte de pintura. Donem servei de pintura professional Industrial i decorativa a Andorra i voltants principalment, però podem desplaçar-nos per a oferir el nostre servei a tota la geografia catalana més pròxima al Principat d'Andorra.

NOVA GENERACIÓ som una empresa dedicada a la pintura Professional industrial i la pintura decorativa. Oferim solucions a qualsevol projecte de pintura que pugui tenir, tant en l’àmbit de pintura industrial com en l’àmbit de pintura particular o per a botigues i tot tipus de negocis, bars, pubs, hotels, restaurants, perruqueries, etc.
Els nostres professionals tenen una àmplia experiència en la realització de tot tipus de treballs de pintura amb la màxima professionalitat i acabats. Després de més de 20 anys en l’ofici, els podem assessorar sobre la millor solució per al seu projecte de pintura.
Donem servei de pintura professional Industrial i decorativa a Andorra i voltants principalment, però podem desplaçar-nos per a oferir el nostre servei a tota la geografia catalana més pròxima al Principat d’Andorra.


CERCAR

+ INFORMACIÓ