Senyalètica i Retolació amb pintura

  • 0
Retolacions escala comunitària o per a tot tipus d'espais pintades amb plantilla de vinil

Senyalètica i Retolació amb pintura

Reformes integrals Andorra, decoració i interiorisme, Pintures de Qualitat, Pavimentacions, Impermeabilitzacions i Humitats. a Andorra

Reformes integrals Andorra, decoració i interiorisme, Pintures de Qualitat, Pavimentacions, Impermeabilitzacions i Humitats. a Andorra

Evolucionem amb les tendències del mercat i el rètol de pintura a mà guanya prestigi. Però la pintura del que fem a la nostra empresa o el que servim i oferim al nostre negoci. La pintura a mà en una pared pot donar qualitat i tradició als nostres servis és una forma més artesana de publicitar-nos.

Apliquem la pintura idònia per cada ús i li donem l’acabat necessari per al seu manteniment si va a l’exterior.

D’altra banda, hi ha una altra opció per donar un alt nivell de presència com són els rètols corporis on la seva marca adquireix volum. Lletres o anagrames retallats en metacrilat, PVC, alumini, acer inoxidable (brillant o setinat) o espuma de poliuretà, il·luminats per fer la funció de rètol a l’exterior o sense il·luminació per fer d informació decorativa a dintre del local. Els últims avanços tecnològics comencen a introduir en el nostre camp els rètols o pantalles digitals, formats exclusivament per elements electrònics que donen una publicitat mòbil i il·limitada mitjançant un programa informàtic o comandament manual. 

El disseny de senyalètica té com a finalitat regular les relacions entre els usuaris i els espais. L’objectiu principal de la senyalètica és informar i orientar de forma clara als usuaris i facilitar la identificació de llocs, itineraris, normes de conducta i serveis que formen part dels espais transitables o donar a conèixer els serveis d’una determinada empresa o negoci.

Suports base com plaques de PVC, d’alumini anoditzat o d’acer inoxidable gravades, lacades, retolades o impreses. Planxes d’obres formades per delgues o senceres retolades amb vinil de tall o impressió digital. I tòtems en acer inoxidable. Subministrem també aquella senyalètica de seguretat que per normativa vigent d’Andorra són obligatoris en l’obertura d’un negoci (sortida d’emergència, materials inflamables, extintors, prohibit fumar, etc. etc. (El que no podem fer nosaltres ho demanem als especialistes).


Leave a Reply

CERCAR

+ INFORMACIÓ